InfoCsoport

az Infocsoport tagja

Posts Tagged: sípálya


Kivilágított pálya is várja a sízőket az eplényi síarénában

január 11, 2017
Kultúra, Színes No Comments


Hét pályán, több mint hat kilométeren lehet síelni az eplényi síarénában, ebből négy kilométeren kivilágított pályán hódolhatnak szenvedélyüknek az esti síelők – tájékoztatta kedden az MTI-t az Intersport Síaréna Kft. ügyvezetője.

Eplény sípály kivilágítva

Síelők az eplényi síaréna kivilágított pályáján 2017. január 11-én. Szerdai és pénteki napokon este 10 óráig lehet sportolni a közel négy kilométeren kivilágított pályákon. MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Ebele Bálint elmondta, a hideg időjárásnak köszönhetően összesen 118 ezer köbméter havat gyártottak az arénában, amely 33 napja folyamatos nyitva tartással várja a sportolni vágyókat. Üzemel a négyüléses, mind a három csákányos lift, valamint az oktatóliftek, a felvonók teljes kapacitása 7350 fő óránként.
Hozzátette: várja a sízőket az új épületbe költözött és teljesen megújult síkölcsönző, a régi kölcsönző helyén kialakított sportboltban pedig a síeléshez szükséges kiegészítőket lehet megvásárolni, működik a síiskola, közlekednek a síbuszok.

Ebele Bálint közölte, hogy szerdai és pénteki napokon egészen este 10 óráig lehet sportolni a pályákon. Aki teheti, látogasson el hétköznap Eplénybe, hiszen ilyenkor kisebb a forgalom a sípályán és a jegyárak is kedvezőbbek, mint hétvégén – fűzte hozzá.

Forrás: MTI

i> Siaréna.hu
i> Eplény.hu

Frissítve: 2017.01.11. 22.05